Equinor er et internasjonalt energiselskap med virksomhet i nesten 30 land, inkludert flere av verdens viktigste olje- og gassprovinser.

Helt siden 1972 har vi flyttet grenser for å løse utfordringer i olje- og gassindustrien. Dette arbeidet har tatt oss ut på dypere vann og nye, mindre utforskede områder. Vi skaper verdi gjennom sikker og effektiv virksomhet, innovative løsninger og teknologi.

I dag må vi forholde oss til nye realiteter, både når det gjelder klimaendringer, geopolitikk og energimarkeder. I Equinor tror vi det er vår oppgave å gjøre dem til muligheter. Derfor ser vi etter nye måter å utnytte kompetansen vår på i energiindustrien, utvikler muligheter innenfor ny energi og skaper innovasjon i olje og gass over hele verden.

Vi vet at vi må ha et lavkarbonsamfunn i framtiden. Vår ambisjon er å bli verdens mest karboneffektive olje- og gassprodusent, og å være en pådriver for innovasjon på vindkraft til havs.

Prosjektkonferansen 2022 er en viktig arena hvor sentrale aktører møtes på tvers av industrier og kan bygge relasjoner og diskutere fremtidens utfordringer.

I tillegg til innlegg på konferansen, vil vi også være til stede på stand. Velkommen til en prat!

Bodø/Glimt kommer. Bella kommer. Simen Moxnes, Berit Svendsen, Ingrid Dahl Hovland, Per Ola Ulseth, Tor Haugnes, Jeanett Bergan, Heikki Eidsvoll Holmås,  Jan Eilert Nilsen, Ole Henrik Ree, Wenche Aarseth og Ruth Astrid Sæter kommer.  Da mangler vi bare deg!  Early Bird frist: søndag 24.04.