arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedre prosjekter gjennom god prosjektstyring i kraftbransjen

15. desember 2021 @ 10:30 - 11:20

I dette webinaret vil nettselskapet Lnett (tidligere Lyse Elnett), ved Evy Thorbjørnsen, dele hvilke endringer de har gjort i sin prosjekt-gjennomføringsmodell og prosjektorganisasjon de siste to årene, og hvilke resultater de ser av dette.

Fokus i webinaret er på små og mellomstore prosjekter i distribusjonsnettet. Hovedmålsetningene i Lnett sitt endringsarbeid har vært tydeligere roller og ansvar, økt forutsigbarhet i prosjektbudsjettene, og riktig kvalitet i løsningene.

Temaet vil også kunne ha verdi for for små og mellomstore bedrifter/organisasjoner utenfor kraftbransjen. Velkommen til alle!

portrettbilde Evy Thorbjørnsen

Evy Thorbjørnsen er utdannet sivilingeniør fra NTNU (2000). Etter å ha arbeidet innenfor olje og gass fram til starten av 2020 (Aker Solutions, BP Norge og Aker BP), gikk hun inn i nettbransjen og er i dag prosjektdirektør i Lnett. Evy har erfaring fra varierte roller innenfor prosjektering, drift og vedlikehold, operativ og strategisk ledelse, samt prosjektledelse og roller som prosjekt- og porteføljeeier.

logo lnett
Registrering for webinarlenke:

Detaljer

Dato:
15. desember 2021
Tid
10:30 - 11:20