arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Forskningsprogrammet Concept: Styring av prosjektporteføljer i offentlig sektor

23. juni 2021 @ 09:00 - 10:00

logo concept

Webinar – presentasjon av ny studie fra Concept om porteføljestyring av prosjekter

Om studien:

De senere årene har mange offentlige virksomheter innført, eller er i ferd med å innføre, porteføljestyring av sine prosjekter og andre tiltak. Virksomhetene gir uttrykk for at dette er krevende, og at det er behov for veiledning og anbefalinger til god praksis. En ny studie fra Concept-programmet ved NTNU har undersøkt hvordan porteføljestyring av prosjekter praktiseres. Vi ønsket så langt som mulig å identifisere god praksis, men også utfordringer og barrierer, basert på internasjonal litteratur og erfaringer fra norske virksomheter.

Rapporten gir et sett av anbefalinger og peker på suksessfaktorer, altså forhold som må ligge til rette for vellykket innføring og bruk av porteføljestyring. Vi gir også anbefalinger til videre forskning og metodeutvikling på området. Rapporten om porteføljestyring er nr. 65 i Concept rapportserien og kan lastes ned her:https://www.ntnu.no/concept/concept-rapportserie

Agenda

0900  Kort innledning

0910  Presentasjon av viktigste funn ved forsker Ingri Bukkestein

0935  Spørsmål og diskusjon. Gro Holst Volden, leder i forskningsprogrammet Concept og Bjørn Andersen, leder i Prosjekt Norge, som er medforfattere på rapporten, deltar også i diskusjonene.

0950 Takk for oppmøtet

foto Ingri Bukkestein
foto Gro H Volden
Registrer deg for webinarlenke: Webinaret er åpent for alle.

Detaljer

Dato:
23. juni 2021
Tid
09:00 - 10:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Teams