arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KA Prosjektplanlegging – Idédugnad med «krydder»

2. mars 2022 @ 10:00 - 11:25

en tegning av en gruppe personer som snakker sammen med fargerike snakkebobler over dem
Modell av bygninger
Prosjektplanlegging

Skal endelig KunnskapsArena Prosjektplanlegging, med Tore Aalberg gjenoppstå?  Det har vært en gruppe med stort sett faste medlemmer, men det er plass til noen flere.  Meld deg på idédugnaden, med «krydder» fra Tore Alberg, om du har vært med før eller om du bare vil sjekke ut denne KA-en:

Hei alle venner av prosjektfaget. Håper dere alle har kommet helskinnet gjennom Corona-årene. Vår KunskapsArena Prosjektplanlegging har ligget i dvale i 2021, blant annet fordi jeg har vært prosjektleder igjen og hatt hendene fulle. Flere har tatt kontakt med Prosjekt Norge om å komme gang igjen – og dette er et forsøk på å få til det. Det ligger an til delvis åpning av samfunnet igjen akkurat i dag, positiv stemning og mye optimisme – la oss satse på at vi ikke får flere «setbacks». Etter hvert håper vi å komme tilbake til fysiske møter og kanskje tilhørende smørbrød også.

Vi inviterer Prosjekt Norges partnere* til et reoppstartsmøte for KunnskapsArena Prosjektplanlegging 2. mars 1005-1125 på Teams. Du får tilsendt lenke når du melder deg på. Hovedhensikten er å reetablere kontakt mellom medlemmene. Jeg vil ha en åpning med litt historikk om gruppen vår og et lite innlegg om prosjektfaget. Deretter blir det idédugnad på framtidige tema vi kan ønske å diskutere – og hvorledes vi skal legge løpet.

Tore

foto av Tore Aalberg

Tore Aalberg Har vært prosjektleder for en rekke prosjekter, og arbeider som rådgiver for oppbygging av prosjektledelsessystemer og med prosjektstøtte. Underviser i prosjektledelse ved Handelshøyskolen BI og andre høyskoler.

Registrer deg for Teams-lenke

Prosjekt Norges KunnskapsArenaer (KA) er faglige fokusgrupper som samler partnere for å utveksle kunnskaper og erfaringer. I tillegg ligger det her en mulighet til at dette kan føre til etablering av nye forskningsprosjekt.

* Selv om dette er forbeholdt våre partnere, ønsker vi alle velkommen til å prøve ut fagtilbudene før dere vurderer eventuelt partnerskap. Ta kontakt med senterledelsen for mer info om partnerskap.

Eventuelle opptak fra seanser i KunnskapsAenaene er forbeholdt partnerne, og skal ikke distribueres utenom dette nettverket uten samtykke.

Detaljer

Dato:
2. mars 2022
Tid
10:00 - 11:25
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,