arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Prosjekt Norges Partnersamling 02/22 – med ny vri – på Vippa i Oslo

7. april 2022 @ 11:00 - 16:00

fotocollage som viser mat og natur
fotocollage som viser mat og natur

Neste generasjons prosjekter – hva kreves – av oss?

Prosjekt Norge ønsker å være en plattform for utvikling av ny kunnskap og deling av kunnskap og erfaringer. Samtidig ser vi at de yngre kan ha et annet faglig grunnlag og nye vinklinger for å nærme seg prosjektfaget med nytenkning og andre måter å se tingene på.

PN’s Partnerforum ønsker å styrke effekten av samspillet mellom de yngre med ferskere utdanning og høyere ferdighetsnivå innen bl.a. digitalisering. Programmet tar sikte på gjensidig erfaringsutveksling mellom utøvere med ulike kunnskapsnivå og erfaringsmengde.

Prosjektfaget kan angripes fra mange ulike vinkler, men det er noen likhetstrekk. Temaene for denne samlingen er interessante uansett hva slags innfallsvinkel man har – relevant og viktig fra flere perspektiver. Hva er viktig for lykkes med morgendagens prosjekter? Bli inspirert av innlederne og bli med på workshop og diskusjoner!

Målgruppe:

Programmet vil være nyttig for alle som jobber med prosjekter, uansett fartstid.  Partnerne oppfordres til å stille med representanter fra de ulike aldergruppene.  Det er ingen deltagerbegrensning for den enkelte partnerorganisasjon.  Det er god plass på Vippa. Videresend invitasjonen til dine kolleger og få gjerne minst en representant for neste generasjons prosjektledere. Påmelding nedenfor.

Programkomitéen «NextGen», består av denne dyktige gjengen med mer eller mindre ferske prosjektfolk. De har lagt opp til diskusjoner og gruppearbeid hvor erfaringsutveksling vil være i fokus. 

Dan Åge Hoem

Fredrick Olshausen

Haavard Blø

Ida Kristine Riisdal Sjøthun

Sigurd Martinius Stray

Det vil denne gang bli fokus på hva «neste generasjon» mener er viktig for å lykkes med prosjekter fremover.

 Prosjektfaget kan angripes fra mange ulike vinkler, men det er noen likhetstrekk. Temaene for denne samlingen er interessante uansett hva slags innfallsvinkel man har – relevant og viktig fra flere perspektiver. Skal vi lykkes med morgendagens prosjekter må vi få alle godføttene ((Ref. N.A. Eggens godfotteori) på banen og aksjonere sammen.

 Vi vil gjennom ulike innlegg og diskusjonsgrupper se på hva vi mener er viktig for «morgendagens prosjekter» fra flere ulike vinkler:

 • Verdien av samarbeid og erfaringsutveksling mellom ansatte med ulike erfaringsnivå og kompetanse – viktigheten av å slippe til også nyutdannede
 • Innovativ forretningskultur – hvordan fremtidens bedriftskultur kan brukes som en nøkkel til suksess
 • Digital kommunikasjon og samhandling – hvordan kan vi få mest mulig ut av dette?

 

 • Vi starter med lunsj kl 11-12
 • Presentasjon av NextGen-gruppen og programmet
 • Kaja Skovborg-Hansen  forteller om Vippa-prosjektet
 • Easee – innovativ forretningskultur. Caspar Mariero-Clees om hvordan Easee går frem for å forme fremtidens bedriftskultur, og hvordan nettopp kultur er nøkkelen for den suksessen de har oppnådd så langt.
 • Audun Flaget Aasen, Veidekke «Om masteroppgaven Digital kommunikasjon og samhandling i prosjektteam. Et situasjonsbilde av Veidekke i lys av Covid-19.»
 • Påfølgende gruppediskusjon.
 • Jon Lereim, BI, Digital modenhetsmåling

 

 • Hvordan blir de yngre/nyutdannede mottatt i arbeidslivet? Innsalg av juniorkompetanse hos arbeidsgivere, spesielt i konsulentbransjen. Påfølgende gruppediskusjon.
 • Forslag til ressursbank for BA-bransjen ved bruk av digitale verktøy, etter modell fra oljebransjen.

Hva blir neste steg for NextGen?

Fortsett gjerne med «torsdagspils» og godt samvær her på Vippa

Partnerforumet er gratis, men kun forbeholdt ansatte i partner-bedriftene, -organisasjonene og -utdanningsinstitusjonene.  (Se her eller logosamlingen nedenfor)

Detaljer

Dato:
7. april 2022
Tid
11:00 - 16:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Vippa, Oslo
Akershusstranda 25
Oslo, 0150