arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KA Digital samhandling – lunsjseminar om BIM kompetanse (Les mer…)

16. juni 2020 @ 12:00 - 12:45

en abstrakt tegning av en stoppeklokke og binære tall

Dette er en del av «KunnskapsArena (KA) Digital samhandling» for erfaringsdeling og kunnskaps-påfyll. Nettbasert for tiden – så du må ordne lunsj selv. Håper du kan bli med!

Dagens tema er todelt:
Del 1   BIM kompetanse
Eilif Hjelseth gir en oversikt over ulik type BIM-kompetanse og hvor denne kompetansen tilbys. Vi vil legge spesielt vekt på bestillerkompetanse. I tillegg vil det være en kort disksjonsrunde der du gjerne kan dele dine erfaringer.

Del 2   Digital modenhet
Prosjekt Norge har gjennomført en studie der de har kartlagt digital modenhet i bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen.  Stein Mjøen presenterer resultatene og tar imot kommentarer.

 

Neste workshop fokuser på hvordan vi tilbyr – og stiller krav til – BIM-leveranser i mindre prosjekter. Her oppfordrer vi dere til å dele erfaringer fra egne prosjekter. Vi kommer tilbake til tidspunkt og arena og bestemmer varighet i forhold til hvor mange som vil dele erfaringer.

KA for Digitalt samspill er for alle som er opptatt av utfordringer og muligheter knyttet til digitale leveranser i alle faser i bygg-, anlegg og eiendomsprosjekter. Vi deler erfaringer knyttet til utvikling av løsninger for å kunne sette krav til digitale leveranser. Her har vi tidligere sett på utfordringer med BIM i små prosjekter, Statsbyggs nye BIM-manual SIMBA, ISO19560-serien for informasjonsledelse og  KIM-prosjektert til BaneNOR med krav til informasjonsleveranser.

 

Prosjekt Norges KunnskapsArenaer er forbeholdt våre partnere. De som ønsker å vurdere partnerskap er hjertelig velkommen til å delta på noen av disse samlingene om en prøve. Ønsker du invitasjon til dette møtet – send epost til Wenche Langholm

Les mer her: KA Digital samhandling – ved Eilif Hjelseth

Detaljer

Dato:
16. juni 2020
Tid
12:00 - 12:45
Kategorier for Arrangement:
, ,