arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Populærformidling av forskning: Target Value Design/Delivery

30. april 2021 @ 10:10 - 11:00

en knokke med klokkearmer som peker mot learning

Target Value Design/Delivery. Kostnads- og målstyrt prosjektering. Byggherrens perspektiv. 

Denne seansen er et samarbeid mellom Lean Construction Norge (LC-No)og Prosjekt Norge.  Med Bo Terje Kalsaas, Arild Mathisen og Johan Arnt Vatnan. Det blir lagt opp som et intervju med Nye Veier om TVD i samferdselsprosjekter. Vi kan se for oss noen stikkord, som

  • Forventninger til TVD
  • Suboptimalsiering
  • Måloppnåelse
  • Deling av informasjon
  • Miljømål
  • Eksterne aktører

foto Bo Terje Kalsaas

Bo Terje Kalsaas er professor ved Institutt for ingeniørvitenskap ved Universitetet i Agder. Kalsaas har arbeidet mange år med problemstillinger innen Lean construction og har en spesiell interesse mot  ledelse av prosjekteringsprosesser.

foto av Vatnan

Johan Arnt Vatnan er utbyggingsdirektør i Nye Veier, del av Nye Veiers ledergruppe med ansvar for porteføljen på E18 og E6 i Trøndelag. Han har tidligere erfaring fra ledende stillinger i NCC, Helsebygg Midt-Norge med St. Olavs Hospital, Skanska, og MetierOEC ved ledelse av store investeringsprosjekter og porteføljer innen bygg, anlegg og IKT. Sentralt de siste 10-årene har vært innføring av nye gjennomføringsmodeller, digital samhandling med utvikling av BIM og AIM samt Lean construction. 

foto Arild Mathisen

Arild Mathisen er prosjektsjef hos Nye Veier.  Arild har erfaring fra ulike roller i sykehus-byggeprosjekter, olje- og gassmodifiseringsprosjekter og veibyggingsprosjekter, som kunde og som leverandør. Arild har spesiell interesse for relasjonsbaserte kontraktsmodeller og LEAN-prinsipper og metoder.

Registrer deg for webinarlenke: https://prosjektnorge.pameldingssystem.no/tvd-populaerformidling-av-forskning

Detaljer

Dato:
30. april 2021
Tid
10:10 - 11:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Sted

Teams