arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

WEBINAR: Arkitektur skaper verdi. Ved Janeche Bull Borander (Les mer)

8. mai 2020 @ 09:00 - 09:45

foto av Janeche Bull Borander

Velkomen til webinar med Janeche Bull Borander, utviklingssjef i Arkitektbedriftene i Norge.

Link til møtet:

Join Microsoft Teams Meeting

Learn more about TeamsMeeting options

Det vi bygger legger premisser for det samfunnet vi har og hvordan vi lever livene våre.

God og målrettet arkitektur bidrar positivt på områder som helse, livskvalitet og klimahåndtering, noe som igjen gir økonomiske ringvirkninger. Miljøkrav kan gi uventede sosiale gevinster, og god estetisk og funksjonell utforming bidrar til økt produktivitet og fortjeneste.  Arkitektur må derfor utnyttes som et strategisk verktøy for sosial, miljømessig og økonomisk bærekraftig samfunnsutvikling. Prosjekteksempler viser hvordan norsk arkitektur skaper verdier for oppdragsgivere, brukere og samfunn, og bidrar til oppfyllelse av FNs bærekraftsmål. 

Kom gjerne inn 5 min før det starter for uformell prat. Foredraget er på ca 25 minutter, og det vil bli mulighet til å stille spørsmål til foredragsholder.

Foredraget vil bli holdt på norsk, og det vil bli gjort opptak av foredraget for senere publisering på Prosjekt Norge sin YouTube kanal https://www.youtube.com/channel/UCsJ3oDB9oNLwccwzyU25Pxw

 

Ønsker du invitasjoner til slike arrangementer og få vite mer om hva som skjer i Prosjekt Norge? Meld deg på nyhetsbrev HER.

Detaljer

Dato:
8. mai 2020
Tid
09:00 - 09:45
Kategori for Arrangement: