Boken inneholder bl.a. bidrag fra våre egne forskere tilknyttet Prosjekt Norge som Bjørn Andersen og Ole Jonny Klakegg. Konseptet med integrert prosjektlevering (IPD) har utviklet seg som et resultat av behovet for store ekspert-team av mennesker til å samarbeide for å levere ekstremt komplekse prosjekter.

Det handler om å styre forventninger om leverings-hastighet, endringer i styrings-standarder og å dra nytte av og administrere forventninger som resultat av stadig raskere fremskritt innen teknologi. Alt dette krever effektiv endringsledelse. Dette er den første håndboken som kontekstualiserer og tematisk utforsker konseptet med vekt på streng praktisk og teoretisk validering.

Medvirkende forfattere i denne håndboken samarbeider med med-redaktørene for å trekke sammen et integrert sett med kapitler som samsvarer for å levere en sammenhengende fortelling om IPD-konseptet. Det er en uvurderlig referanse for både utøvere og akademikere, og nyttig som sentrale kursinnhold for en rekke studieprogrammer og fagutviklings-kurs.

Les mer her: Routledge Handbook of Integrated Project Delivery