07. desember 2022: VDC –  DypDykk – PPM

Her ligger presentasjonene Agenda 07 des og Faglig innhold 07 des og videopptaket.

Miro-tavle for øvinghttps://miro.com/app/board/uXjVP8n5jOM=/?share_link_id=962199198809

PPM – Produksjonsplanlegging og oppfølging (Taktplanlegging) -både for bygg og anlegg

Rundt 70 personer på det tredje DypDykket i årets VDC-sertifiseringskurs. Dette DypDykket fokuserte på hvordan man kan bruke taktplanlegging til planllegging og oppfølging av produksjonen. Det ble også gjenomført en praktisk øving i takplanlegging med bruk av Miro-tavle.

Det var Bjørn Ungersness fra Lean Communications som gjennomførte den faglige delen med presentasjon, gruppearbeid og felles diskusjoner. Martin Fischer fra Stanford University holdt en faglig introduksjon.

Eilif Hjelseth fra NTNU holdt en kort intro om opplegget for DypDykkene – og oppfordret deltakerene til å dele erfaringer fra egne prosjekter i kommende webinarer – og til å benytte KA-VDC for faglig påfyll.

Thomas Iversen fra NCC var ansvarlig for planlegging og den praktisk gjennomføringen.


DypDykk er navnet på er serie med faglige presentasjoner fra VDC programmet. Det er nyttig som fordypning på alle som tar VDC-sertifiseringskurset – og for andre som vil han liten oppfrisking fra tidligere kurs, eller bare litt faglig påfyll.

Som del av vårt samarbeid med VDC-programmet ved NTNU-Stanford tilbyr vi nå det første av flere dypdykk som blir gjennomført til årets VDC kurs. Totalt blir det 2-3 dypdykk før og 2 etter nyttår. De vil bestå av ulike temaer som vil bidra til en dypere forståelse og praktisk anvendelse av VDC.

Se Prosjekt Norge-kalenderen for fremtidige dypdykk.

Mer info om VDC-programmet finner du på: https://www.vdcnorway.org/

Velkommen på neste seminar

Spørsmål? Ta kontakt med Eilif Hjelseth