HIT-nettverket og Prosjekt Norge inviterer til frokostseminar. For påmelding og mer info se her.
En kritisk faktor for å lykkes med hyppige leveranser er at organisasjonen har gode og effektive testrutiner, ikke minst automatisering av tester og gode testdata. Gode, anonymiserte testdata er ikke minst aktualisert ved nye krav til personvern (GDPR-direktivet).
Frokostseminaret inneholder presentasjoner av bedrifter og offentlige etater med erfaringer relatert til hvordan de har klart å få testingen opp på et nivå som muliggjør og støtter opp under gevinstene ved å innføre hyppige leveranser i IT-utvikling.
Målgruppe for seminaret:
IT-ledere, IT-kunder, IT-leverandører og andre som ønsker å bli bedre på gjennomføring av IT-utvikling.
Foredragsholdere:
Magne Jørgensen er forsker ved Simula Research Laboratory, professor ved Universitetet i Oslo og rådgiver hos Scienta.
Marianne Rynning har bakgrunn i kommunikasjon og IT, og er ansvarlig for Skatteetatens testsenter.
Margrethe Bedregal har bakgrunn fra NTNU, og er ansvarlig for Skatteetatens syntetiske testdata.
Erik Rogstad er rådgiver fra Testify med doktorgrad i testing fra Simula Research Laboratory.
Christian Brødsjø er dedikert testleder og -rådgiver med bred erfaring fra store, komplekse og kritiske IT-utviklingsprosjekter og -programmer innenfor mange ulike domener. Han er fascinert av grensesnittet mellom teknologi og forretning, og alltid brennende opptatt av å promotere verdien av profesjonell testing, prosessforbedring og kvalitetssikring.
Sverre Weisteen er ansatt i Unicus, og har jobbet for Unicus siden oppstarten. Er styreleder i SOCO. Lean Black Belt og 17 års erfaring fra lederstillinger i Capgemini.
Niruban Yogalingam er testleder i SOCO og har bred erfaring innenfor testfaget. Han har tidligere hatt styreverv for gruppen for Software Testing i den norske dataforeningen i Trøndelag. Han er en erfaren foredragsholder innenfor testfaget, han har hatt innlegg i Testkonferansen 2014, flere nettverkskvelder via DND og flere SOCO frokostseminar.
Nils Christian Haugen skrev sin første automatiske test for 16 år siden, og siden har det blitt mange flere. Som konsulent i Scienta hjelper han kunder med overgangen til smidig utvikling av forretningsapplikasjoner som programmerende arkitekt, teamlead og agile coach.