arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KA AI i prosjekter; Bruk av maskinlæring for å finne kjennetegn på prosjektsuksess. Eksempel fra bruk av Nordic 10-10 data.

28. april 2021 @ 10:30 - 11:30

en robothode omgitt av binær tall

  • Innledning ved leder i KA AI; Nils Olsson
  • Bruk av maskinlæring for å finne kjennetegn på prosjektsuksess. Eksempel fra bruk av Nordic 10-10 data.  Innlegg fra  M. Aarvold og W. Hartvig.
  • Diskusjon
  • Oppsummering ved Nils Olsson
  • Dato/tema neste møte?

foto Magnus Olai Aarvold

Magnus Olai Aarvold skriver nå master på sivilingeniørstudiet Produktutvikling og Produksjon på NTNU i Trondheim. Han har valgt spesialisering innen prosjektledelse og teknologi, men har også supplert med ekstra fag innen kunstig intelligens, IKT og finans. Bakgrunn for studievalget er interesse etter å forstå hvordan faktorer påvirker hverandre og hvordan teknologi kan bidra til utvikling. Gjennom studiet har han hatt sommerjobb i Bane NOR fire år på rad.

foto Wilhelm Hartvig

Wilhelm Hartvig  er sisteårs sivilingeniørstudent i Produktutvikling og Produksjon (den gamle Maskin-linjen) ved NTNU i Trondheim, med spesialisering innen prosjektledelse og teknologi. Via et utvekslingsår i USA tilegnet han seg kunnskap om bl.a. dyp læring og Big Data. Før NTNU tok Wilhelm befalsskolen ved Jegerkompaniet, og jobbet et par år i Forsvaret. I sommer jobbet han for Cisco som Big Data Analytiker.

Nils Olsson er faglig leder for KA AI i prosjekter. Nils jobber med prosjekter, jernbane, eiendom og annet spennende. Han har spesialisterfaring som risikostyrer i store bygg- og jernbaneprosjekter. Hans doktorgrad handler om fleksibilitet i prosjekter.

Han har i to runder vært forskningsleder for CONCEPT-programmet som følger opp statlige prosjekter. Nils holder bl.a. kurs i Project Flexibility og har holdt kurs i prosjektledelse for mange av de store byggherrene (prosjekteiere) som Equinor (Statoil), Vegvesenet, Statsbygg, Statkraft og andre kraftselskaper.

Registrer deg for webinarlenke:

Spørsmål? Ta kontakt: mailto:wenche.langholm@ntnu.no

Plott møtet i kalenderen din:

Detaljer

Dato:
28. april 2021
Tid
10:30 - 11:30
Kategorier for Arrangement:
, , ,