arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KA Eierstyring/Porteføljestyring – Eierstyring av investeringsprosjekter – organisering og kompetanse

25. mai 2023 @ 08:30 - 10:00

5

Velkommen til nytt KunnskapsArena-møte.

Vi får høre mer om Concept-rapporten Eierstyring av investeringsprosjekter – organisering og kompetanse.

Gjester i dag er hovedforfatter og en av medforfatterne, ved henholdsvis Torbjørn Aas og Atle Engebø.

foto Jon Lereim

Jon Lereim er faglig leder for KA Porteføljestyring. Jon er professor II ved BI og har lang erfaring fra industrien.  Han har blant annet vært ansatt i ulike lederjobber på senior- og Executive-nivå hos flere store offshore-aktører.  I tillegg har han lang erfaring som uavhengig rådgiver og prosjektleder for bl.a. et vidt spekter av utbyggere og entreprenører onshore og offshore.

Atle Engebø jobber som forsker i Concept-programmet ved NTNU. Han er utdannet sivilingeniør fra institutt for bygg- og miljøteknikk, NTNU, med spesialisering innen prosjektledelse. Han har etter sivilingeniørutdanningen tatt en doktorgrad ved samme institutt. Doktorgraden omhandlet gjennomføringsmodeller for bygg- og anleggsprosjekter, spesielt med søkelys på samspill.

Foto Torbjørn Aass

Torbjørn Aass er sivilingeniør fra NTNU, med spesialisering innen prosjektledelse. Han har bakgrunn fra praktisk prosjektarbeid og konsulentoppdrag for flere store byggherrer, samt som forsker i Concept-programmet ved NTNU hvor han blant annet jobbet med kostnadsstyring, prosjektevalueringer og ekstern kvalitetssikring. Han er nå ansatt som prosjektsjef i Helse Sør-Øst RHF, hvor han arbeider med prosjekteierstyring av større sykehusutbygginger.

KunnskapsArenaene er forbehold Prosjekt Norges partnere.

Ta kontakt om dere vurderer partnerskap: senterledelsen@prosjektnorge.no

Detaljer

Dato:
25. mai 2023
Tid
08:30 - 10:00
Kategorier for Arrangement:
, ,