arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KA Eierstyring – ERP-prosjekter; en viktig driver og premissgiver for forretningsutvikling

3. mai 2022 @ 08:30 - 09:45

Illustrasjon porteføljestyring
Illustrasjon porteføljestyring

ERP-prosjekter er viktig driver og forutsetning for omorganisering

Hvordan ivareta eierstyringen i et slikt regime og endringsreise?

Dagens gjesteinnleder er Bo Hjort Christensen.

Bo Hjort Christensen er sivilingeniør og bedriftsøkonom og har i en mannsalder arbeidet i grenselandet mellom teknologi, forretningsutvikling og økonomi. Han har i mer enn 30 år vært tilknyttet Handelshøyskolen BI som Høyskolelektor på institutt for Ledelse og Organisasjon.

Bo har i særlig grad spesialisert seg innen området ERP-systemer, både som analytiker og som rådgiver til virksomheter innen privat og offentlig sektor. Høsten 2021 ga han ut boken «Digitalisering og Forretningsutvikling» på Cappelen Damm Akademisk.

portrettbilde Bo Hjort

Jon Lereim leder KunnskapsArena Porteføljestyring/Eierstyring i Prosjekt Norge.  Jon er professor II ved BI og har lang erfaring fra industrien.  Han har blant annet vært ansatt i ulike lederjobber på senior- og Executive-nivå hos flere store offshore-aktører.  I tillegg har han lang erfaring som uavhengig rådgiver og prosjektleder for bl.a. et vidt spekter av utbyggere og entreprenører onshore og offshore.

en mann som presenterer noe
Registrer deg for webinarlenke

KA (KunnskapsArena) er en faglig fokusgruppe som samler partnere for å utveksle kunnskaper og erfaringer. I tillegg ligger det her en mulighet til at dette kan føre til etablering av nye forskningsprosjekt. Ta kontakt om du ønsker å bli med i en eller flere av KA-ene. For å få løpende informasjon om KA-er og andre arrangementer kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Prosjekt Norge tilbyr arenaer som skal tilføre deltakerne ny kunnskap og mulighet til å teste ut egne tanker og idéer. Selv om KA-er er forbeholdt våre partnere, ønsker vi alle velkommen til å prøve ut fagtilbudene før dere vurderer eventuelt partnerskap. Ta kontakt med senterledelsen for mer info om partnerskap.

Alle er velkommen til å melde seg på årets prosjektkonferanse.  Tema: Bærekraft i, og med prosjekter.  Sjekk ut det spennende programmet og innlederne:

Detaljer

Dato:
3. mai 2022
Tid
08:30 - 09:45
Kategorier for Arrangement:
,