arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Arena Digitalisering – NS-EN ISO 19650 Workshop

31. januar @ 11:30 - 15:30

en robotarm og en vanlig arm som berører fingrene

Hvordan kobler vi prosjektledelse og informasjonsledelse – sett fra prosjektleders praktiske perspektiv

Tidligere workshoper om NS-EN ISO 19650 har hatt stor suksess! Deltagerne har etterspurt ytterligere kursing og veiledning for implementering av systematisert informasjonsforvaltning med BIM, muliggjort med NS-EN ISO 19650. Som følge av dette har Prosjekt Norge finansiert et 2-årig FoU-prosjekt som går dypere inn i praktisk implementering av standarden. Formålet er å skape en praktisk steg-for-steg veileder for Prosjekt Norges medlemmer.

Workshopen er åpen for partnere i Prosjekt Norge og medlemmer i buildingSMART Norge.

Målet for denne workshopen er å skape en prosess for å etablere og vedlikeholde oppdaterte og relevante informasjonskrav.

Hvordan gjør man dette?

Erfaring fra England illustrerer verdien for prosjektet og virksomheten i å utvikle standardiserte spørreskjema. Dette er et sett med klarspråk-spørsmål prosjektet eller virksomheten ønsker å svare på ved gitte punkter i livsløpet til et byggverk. Med utgangspunkt i et spørsmål det ønskes svar på, kan man 1) definere relevant informasjonskrav; enkelt og kontinuerlig 2) vurdere relevansen av eksisterende informasjonskrav.

Workshopen frittstående i den forstand at man ikke trenger utstrakte forkunnskaper for å delta utover en generell interesse for informasjons-forvaltning. Det er heller ikke nødvendig å ha deltatt på tidligere workshoper. Men til sammen med tidligere og kommende workshoper utgjør den ett av 8 stegene i NS-EN ISO 19650 veilederen.

Spørsmål? Ta kontakt med:

Eilif Hjelseth

Anders Rekve

Detaljer

Dato:
31. januar
Tid
11:30 - 15:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Statkraft
Lilleakerveien 6
Oslo, 0283 Norge
+ Google-kart