arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KA Læring i Prosjekter – Avlæring – med Bassam Hussein

10. januar @ 12:05 - 13:20

Målet med dette møtet i KunnskapsArena Læring i prosjekter er å sette fokus på avlæring i prosjekter

Vi vil bl.a. gå inn på definisjoner, kategorier, muliggjørere, barrierer og konsekvenser av avlæring. Vi vil også også belyse likheter og forskjeller mellom læring og avlæring i prosjekt-kontekst.

Bertha Njereja var opprinnelig annonsert som innleder i dette møtet, men hun vil komme sterkere tilbake ved en en senere anleding i denne KunnskapsArenaen.

Bassam Hussein, NTNU, leder KA LIP.
Bassam er førsteamanuensis ved Institutt for maskin- og industriteknikk (MTP). Hans forskningsinteresser inkluderer anvendelse av spillsimuleringer, e-læring, prosjektsuksess og organisatorisk læring. Hussein underviser i prosjekt- og kravhåndtering og har vært involvert i design, utvikling og implementering av et bredt spekter av tilpassede utdanningsprogrammer innen prosjektledelse. Bassam har blitt tildelt flere priser innen forelesning/formidling og han har utgitt flere fagbøker.


Registrer deg for webinarlenke

Det finnes mange systemer og rutiner for læring i og av prosjekter.  Men, LÆRER vi? Hva må til for at dette ikke bare blir rapporteringer som blir liggende «i en skuff»?? Les mer om KA LIP.

Prosjekt Norge tilbyr arenaer som skal tilføre deltakerne ny kunnskap og mulighet til å teste ut egne tanker og idéer. Selv om dette er forbeholdt våre partnere, ønsker vi alle velkommen til å prøve ut fagtilbudene før dere vurderer eventuelt partnerskap. Ta kontakt med senterledelsen for mer info om partnerskap.

Detaljer

Dato:
10. januar
Tid
12:05 - 13:20
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Prosjekt Norge