26. oktober 2022: VDC –  DypDykk – PPM – 26. okt. 2022

Her ligger presentasjonene og videopptaket

Produksjonsprosesskartlegging og forbedring

Rundt 100 personer på det første DypDykket i årets VDC-sertifiseringskurs: #1 PPM – Project Production Management. Produksjonsprosesskartlegging er en viktig forutsetning for planlegging god flyt i byggeprosessen. Dette DypDykket fokuserer på:

  • Hvordan sette opp et prosesskart av en utfordring du har?
  • Hvordan forbedre en eksisterende prosess med bruk av VDC?

Det var Bjørn Ungersness fra Lean Communications) som gjennomførte den faglige delen med presentasjon, gruppearbeid og felles diskusjoner. Martin Fischer fra Stanford University og Eilif Hjelseth fra NTNU holdt en kort intro.

DypDykket var tilrettelagt av Lars Chr. Christensen fra MulitBIM og Thomas Iversen fra NCC. Thomas ledet også den praktisk gjennomføringen.


DypDykk

-er navnet på er serie med faglige presentasjoner fra VDC programmet. Det er nyttig som fordypning på alle som tar VDC-sertifiseringskurset – og for andre som vil han liten oppfrisking fra tidligere kurs, eller bare litt faglig påfyll.

Som del av vårt samarbeid med VDC-programmet ved NTNU-Stanford tilbyr vi nå det første av flere dypdykk som blir gjennomført til årets VDC kurs. Totalt blir det 2-3 dypdykk før og 2 etter nyttår. De vil bestå av ulike temaer som vil bidra til en dypere forståelse og praktisk anvendelse av VDC.

Se Prosjekt Norge-kalenderen for fremtidige dypdykk.

Mer info om VDC-programmet finner du på: https://www.vdcnorway.org/

Velkommen på neste seminar

Spørsmål? Ta kontakt med Eilif Hjelseth